Diplomatico

Diplomático Distillery Collection Nº3 47% ABV 70 cl.

499,00 dkk
Varernummer: 100-801055

På lager

Diplomático Nº3 Pot Still er en del af Diplomátcos Distillery Collection romserie, hvor hver rom har sit eget særpræg. Alle lagres på fade af amerikansk hvid eg, som tidligere har været brugt til bourbon eller maltwhisky. Serien har desuden ingen yderligere sukker tilsat efter lagring.

Nº3 destilleres på et pot-still, der tidligere er brugt til whisky i Skotland. Derefter lagres rommen fra Pot Still op til 8 år, hvilket giver rommen tyngde og kompleksitet med tydelige noter af karamel, kaffe og chokolade, der fuldender rommens formidable balance.

 Hvordan produceres Diplomático Distillery Collection Nº3 Pot Still?

 

Diplomático Nº3 Pot Still er som navnet antyder destilleret i kobber Pot Still-systemet, som blev indført på Diplomáticos La Miel-destilleri i 1959. Dette destillationssystem blev oprindeligt brugt i Skotland til produktionen af whisky. Rommen modnes på små fade af amerikansk hvid eg, indtil den når sin optimale modenhed efter 8 år, hvilket resulterer i en kompleks og lækker rom.

 Ønsker du at vide mere om Diplomático samt udforske deres imponerende sortiment, kan du klikke her for en dybere viden omkring det traditionsrige destilleri i Venezuela.

 Hvordan smager Diplomático Nº3 Pot Still?

Takket være brugen af sukkerrørshonning og en langvarig fermenteringsproces får rommen en kompleksitet, som bringer en fyldig smag og rige aromaer. Rommen har aromaer af søde og tropiske frugter med underliggende noter af karamel og vanilje. Den føles afbalanceret og velstrukturere, hvor fadpræget kombineres med noter af kaffe og mørk chokolade med en behagelig og lang afslutning.

Varenummer100-801055