Compagnie Des Indes Kaiman Rum

På lager
Kun 1 tilbage
3.299,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Beskrivelse

Kaiman er et helt unikt blend fra aftapperen Compagnie des Indes, som ellers er kendt primært for suveræne single casks. Denne usædvanlige aftapning består af 72.2% rom fra Guadeloupe, destilleret i 1973 og 27,7% af et blend af Jamaica og Guyana-rom destilleret i 1993. Kaiman er tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering. Der findes kun 500 flasker på verdensplan af denne sjældenhed, og ikke ret mange flasker i Danmark!

Farve: Rav.
Duft: Duften viser kraftige noter af espresso, tørrede blomster, nelliker i appelsin og læder.
Smagsnoter: Dyb og kompleks. Ristet brød og kaffe, kinabark og spicy krydderier som ingefær og rosenpeber.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele rom verdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af trans caribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag.

ABV 46%