Romdeluxe

Collectors series rum no. 4 - The Oddmar Edition

Ikke på lager
749,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Romdeluxe
 2. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
Beskrivelse

Collectors series rum no. 4 - The Odmar Edition

Oddmar Edt. er en hyldest til en stor ven, som har lært os meget om god mad og lækker spiritus. Oprindeligt er han fra Norge, hvor han kunne lide at gå på jagt med sin onkel. Så vi kunne faktisk sige, at han er den norske version af Davy Crocket.
Tilbage i begyndelsen af ​​halvfemserne blev bæverjagten igen normaliseret. Og det var på det tidspunkt, at Tommys onkel tænkte, at han ville give ham denne bæver så han kunne lave et godt måltid mad. Tommy gemte bæveren i fryseren i lang tid, indtil hans mor en dag insisterede på, at han fjernede den forbandede ting. Hun lagde den i hans bil, hvor den brugte de næste 4 timer på at køre rundt, indtil Tommy besluttede at skjule bæveren på hotellet, hvor han arbejdede.
Da han senere havde undersøgt noget om tilberedning af en bæver, besluttede han og hans ven at lave et vidunderligt måltid til sine venner. På hotellet tog de svampe og en masse andre lækre ingredienser for at sikre, at denne bæver ville være veltilberedt og meget smagfuld. En søndag morgen efter en lang nat i byen og med en ganske anstændig flok tømmermænd kogte de bæveren.
Den blev serveret til deres venner, der aldrig har sagt nej til et gratis måltid. Efter at de havde spist bæveren, fik de at vide, hvad det var. Og de blev meget tavse. Bortset fra denne ene fyr, der bare ville vide, om han kunne få endnu en portion. Det var jo trods alt et gratis måltid.

Vi dedikerer denne aftapning til Tommy Oddmar Seilen og hans onkel Oddmar.
Tak for historien og en masse glædelige timer.

 

Og nu til lidt fakta om rommen. Det er en rom fra Richland destilleriet, som har lagret 3 år på Amerikanske egetræsfade.

Den er baseret på sukkerrørs juice, og destilleret på en Kobber Potstills kedel.

Den har en ABV på 43%