Clement Rhum

Clément Mahina Coco

På lager
Kun 2 tilbage
189,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Likør
 2. Brand
  Brand
  Clement Rhum
 3. Stilarter
  Stilarter
  Likør
 4. Land
  Land
  Martinique
 5. Smag
  Smag
  Frugtig
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  18%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Clément Mahina Coco er en overdådig kokoslikør fra Martinique med en smag der fremkalder billeder af dovne eftermiddage på tropiske sandstrande. Clément laver den ved at lade stykker af frisk kokosnød trække i deres rhum agricole. Mahina Coco kan drikkes rent over is, med ananasjuice eller i cocktails.

Duft: Frisk sukkerrørsjuice og kokosnød.
Smagsnoter: Delikat sødme og cremet smag af kokos og vanilje.
Serveringsforslag: Kan drikkes rent over is eller i cocktails. Clément anbefaler selv en Cocomotive:

9 cl Clément Mahina Coco
3 cl Clément Select Barrel
3 cl frisk limejuice

Rystes hård eller blendes med is.

 

Martinique er en af de vigtigste øer for rhum agricole – den franske ”landbrugsrom”. Her finder man blandt andet mærket Rhum Clément, hvis’ klassiske, fransk-stilede rom produceres på Distillerie du Simon efter alle AOC’ens forskrifter. Det betyder blandt andet, at den er lavet på frisk sukkerrørssaft (ingen melasse eller sirup tilladt), destilleret på kolonnekedler og tappet uden tilsat sukker eller ”snyd” med alderen.

Cléments grundlægger, Homére Clément, købte plantagen Domaine L’Acajou i 1887 – et tidspunkt hvor stort set alle sukkerrørsplantager i Martinique skrantede pga. roens voksende dominans over sukkermarkedet. Men Monsieur Clément så det som en mulighed for at skifte fokus, og han supplerede plantagen med et destilleri, inspireret af de franske brandies han som ung studerende havde drukket i Paris.

I dag spænder sortimentet lige fra ”rhum blanc” - oplagt til cocktails - til gamle vintages og sjældne single casks ved usædvanligt høje aftapningsstyrker for agricole-rom.

ABV 18%