CDI Jamaica 8years old multi distilleries for Denmark

På lager
Kun 1 tilbage
949,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 2. Land
  Land
  Jamaica
Beskrivelse

Compagnie des Indes har tappet nogle af de allerbedste Jamaica-rom, vi nogensinde har smagt, fra destillerier som New Yarmouth og Hampden. Med denne Bottled for Denmark-­aftapning går de lidt anderledes til værks. Det er nemlig et ”multi-distillery blend”. De forskellige destillater kommer alle fra juli 2012, og er så blandet sammen i ét fad, hvor de er lagret indtil rommen blev tappet i april 2021 som 8 år gammel. Fadet (nummer JDM71) gav 247 flasker ved hele 64,9%. Og det er alt sammen til Danmark!

Farve: Lyst rav.
Duft: Citrusolier, klassiske romkugler og en fornemmelse af at stå i en tivolibod fyldt med kandiserede æbler, candyfloss og farvestrålende slikkepinde. 
Smagsnoter: Kraftig og smækfyldt med smag. Man mærker alkoholen, men den er virkelig flot integreret for næsten 65% - rommen kan snildt drikkes ufortyndet! Lækker, naturlig sødme. I eftersmagen igen candyfloss, ristede noter og hjulspin (asfalt og brændt gummi). Jamaica, når det er bedst!

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af transcaribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag.