Castell de Sant Pau

Castell de Sant Pau Cava Semi Sec- 11% ABV - 75 cl.

89,00 dkk
Varernummer: 25200600

På lager

Castell de Sant Pau laver kvalitetscava med hvad man i gamle dage kaldte ”champagnemetoden”. I dag har franskmændene krævet deres renommé tilbage, og proceduren går under betegnelsen ”Méthode traditionelle”, men idéen er den samme: vinen får sine bobler som resultat af en gæring på flasken, ikke ved karbonering på tank. Det giver bl.a. vinen en langt finere mousse.

Castell de Sant Pau ligger i af Penedès – hjertet af Cavaproduktionen. Man bruger de typiske Cava-druer Xarel-lo, Parellada og Macabeo til den hvide Cava, mens roséen er lavet på Trepat og Garnacha.

 

Castell de Sant Pau Cava Semi Sec er en halvtør, mousserende vin fra Penedès fremstillet efter champagne-metoden. Vinen er frisk, saftig og ukompliceret og har en god mænge sødme – noget, som er vigtigt hvis vinen skal drikkes til dessert eller kransekagen. En vin som viser hvorfor Cava er blevet kendt som et glimrende ”value for money”-alternativ til Champagne.

Farve: Lys gylden.
Duft: Citronskal, mandler og abrikos.
Smagsnoter: Medium fylde og en pæn sødme som er i fin balance med syren. Hints af modne æbler og marcipan.

Serveringsforslag: En god ledsager til lette, lyse desserter eller kransekage.

Varenummer25200600