Her kommer det mest gennem researchede og fuldendte værk om Caroni destilleriet
Lidt mere om selve bogen:
Resultatet af fem års fuldtids research.
Denne ekstraordinære bog fortæller om sukkerrørsindustrien og Caroni-destilleriet i Trinidad fra en række forskellige perspektiver.
Lokalbefolkningens, nøglemedarbejdernes, Angosturas - det sidste tilbageværende destilleri i Trinidad.
Fra Luca Gargano, der genopdagede det utrolige lager af tønder, og fra Carsten Vlierboom fra E.A. Scheer, som vurderede tønderne i 2000.
Men dette arbejde er meget mere. Det forklarer for enhver læser produktionen af rom generelt og forskellene hos Caroni.
Den afslører de sidste mysterier i destillationsdestillationsfilmene fra Caroni-destilleriet.
Den sensibiliserer også romsamleren med hensyn til mange spørgsmål, lige fra anskaffelse og opbevaring af flasker til genkendelse af forfalskninger.
Læseren vil finde illustrationer af alle kendte originale Caroni-aftapninger før lukningen, samt alle aftapninger efter virksomhedens indstillede drift.
De er suppleret med en hel del yderligere informationer, såsom de korrekte flaskenumre på aftapningerne, som mange har ventet spændt på, og baggrundsoplysninger om aftapningerne.
Dette værk omfatter 1136 sider i 36 cm liggende format. De to bind i en slipcase vejer i alt 9,4 kg og er produceret i Italien i højeste kvalitet. Caroni - 100% Trinidad Rum er begrænset til 2.000 bøger og individuelt nummereret.
Bogen er flersproget - engelsk, tysk, fransk og italiensk, alt i hver bog.
Se her hvad forfatteren selv siger om bogen.
Caroni 100% Trinidad rum
Denne vare er undtaget alle rabatkoder