Caisteal Chamuis

CAISTEAL CHAMUIS HEAVILY PEATED BLENDED MALT WHISKY

På lager
Kun 1 tilbage
369,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Caisteal Chamuis
 2. Stilarter
  Stilarter
  Blended Whisky
Beskrivelse

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky

Caisteal Chamuis, også kendt som Knock Castle eller Castle Camus, var engang en strategisk højborg, der var en bidragende årsag til at Macleod-klanen kunne sikre deres herredømme over Sleat-halvøen på Skye. Slottet blev rejst i det 13. århundrede på stedet hvor jernalderfortet kendt som Dun Torabhaig en gang lå.

Slotsruinerne, som vi ser i dag, vidner om dens rige historie. Denne klassiske blended maltwhisky i ø-stil er en hyldest til livet og traditionerne på Hebriderne. Den skal minde os om en tid med tørvebrande, livligt selskab og dristig spiritus, selvfølgelig aftappet på den gamle måde, uden farvning eller kølefiltrering.

Caisteal Chamuis er lavet på Hebridisk traditionel vis. Fra et sted indhyllet i tåge — kommer der en whisky, der på mystisk vis er voldsomt røget, men alligevel blød og len – en gåde i sig selv. Traditionen foreskriver blendet whisky, der byder på komplekse lag af røg.

Mens blodige spøgelsekampe siges at fylde tågen – tilbød Caisteal Chamuis at træde ind i slottets sikkerhed og få sin frygt bragt til ro af Caisteal Chamuis Peated Blended Malt Whisky

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky er en blanding af destillater fra whisky lagret i: 

First fill Hogsheads af amerikansk eg, virgin American Oak og friske Oloroso Sherry European Oak Heads sendt direkte fra en Bodega i Jerez de la Frontera

 

46% ABV  -  70 cl.