Caffe Lucano Anniversario

På lager
Kun 3 tilbage
179,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Beskrivelse

I Lucanos Anniversario-serie finder man også denne suveræne kaffelikør, hvor smagen af espresso møder vanilje og kakao. På tungen er likøren dyb og med god power – og så er sødmen i perfekt balance, hvilket bestemt ikke altid er tilfældet med kaffelikører! Cordial Caffè Lucano Anniversario kan både nydes rent efter et godt måltid, over (vanilje-)is eller i cocktails, hvor den fx kan erstatte Kahlua.

Farve: Kaffe.
Duft: Duften er sprængfyldt med vaniljestænger, espresso og mørk chokolade.
Smagsnoter: Smagen er fyldig, sødmefuld og med masser af kaffe. Bagved anes kakao og vaniljesukker.

Serveringsforslag: Nyd den rent som digestif, eller prøv den i cocktails, hvor den fungerer særlig godt sammen med bourbon, rom og tequila.

Amaro Lucano så lyset for første gang i 1894, da Pasquale Vena i baglokalet til byens småkagebageri fandt den rigtige kombination af mere end 30 forskellige urter. Som tiden gik, blev den bittersøde urtelikør mere og mere populær, og i 1950’erne satte man produktionen gevaldigt op, for at kunne følge med efterspørgslen. Brandet er stadig familieejet – i dag 4. generation – og likøren laves stadig efter den hemmelige opskrift fra det lille bageri i Pisticci. Udover amari producerer Lucano også sambucca, kaffelikør og limoncello.

ABV 26%