Borge's

BORGES 10 ÅR SOALHEIRA OLD TAWNY DECANTER

På lager
Kun 3 tilbage
289,00 DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
  1. Brand
    Brand
    Borge's
Beskrivelse

Frisk og rig profil, med noter af kompleksitet, der stammer fra dens alder. Blandingen indeholder i gennemsnit 10 år gamle vine

Druerne, der skal ankomme til kælderen under perfekte forhold, knuses straks og afstilkes. De gærer i 3 til 4 dage med skindet og nedsænkes regelmæssigt ved genmontering for at opnå mere farve og aroma. Herefter skilles skindet fra mosten og der tilsættes en druebrandy med 77 % v/v for at få en vin med 20 % alkohol og 90 til 110 g/l af druens eget reducerende sukker. Vinen vil lagre i små dåser og træfade (tønder og fustager).

Smagsnoters udseende:

Lys blond. Aroma: Intense aromaer af stuvet frugt, marmelade og de typiske aromaer af lagring i træ (såsom honning) fremhæves. Smag: Blød, med honningdug og marmelade noter og en sød, vedvarende finish. Sorter Borges Soalheira Old Tawny 10 Years er lavet af Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cão og Tinta-Roriz.

Betjener:

Anbefalet serveringstemperatur: 14 til 16 °C.
Serveringsforslag: Fremragende som aperitif. Ideel til traditionelle portugisiske slik lavet af æg eller tørrede frugter, saltede oste og foie gras. Til måltider, godt parret med fed fisk.

19,50% ABV  -  75 cl.