Poncha

Poncha
Sådan gør du

Tid i alt: 5 min      Antal glas: 1 glas 

Ingredienser

4 cl        Rom No6 Antigua ADL – St. John’s

1 cl        Honningsirup*

2 cl         Citronjuice

 

Fremgangsmåde

Pres Citronsaften og hæld det i shakeren sammenmed rommen og honning siruppen. Fyld shakeren 3/4 med is. Shake til shakeren er iskold på ydersiden. Hæld den i et cocktail glas gennem en finestrainer.

Tips til opskriften
  • *Honning sirup lavet med ¾ flydende blomsterhonning og ¼ varmt vand (jeg brugte 60 grader). Ryst, eller rør til det er ens i konsistens. 

Kim er firmaets Mastertaster og administrative blæksprutte. Han har drukket rom siden 2011, hvor en god ven for første gang intrdocerede ham for den ædle drik.
Siden da har han smagt sig igennem flere tusinde forskellige rom, og deltaget i messer rundt omkring i Europa for at dyrke sin passion for rom.
Hans favorit rom typer er den engelske og franske stil hvor Jamaica, Guyana, Guadeloupe og Martinique ligger højt på favoritlisten.

Foruden Kim, er der Michael som er partner i firmaet.