Solen skinner og foråret begynder at vise sig fra sin bedste side. Samtidig er det med regeringens seneste udmelding blevet muligt at gennemføre smagninger og arrangementer i vores lille rombutik fra d. 6 maj.

Det er helt sikkert noget vi har glædet os til i mange måneder. Da vi åbnede butikken skete det samtidig med at samfundet blev lukket ned, så vi har indtil nu ikke kunne benytte vores nyindrettede smagelokale til noget som helst.

Det skal der nu rådes bod på, og vi er derfor igang med at planlægge en lang række smagninger de kommende måneder.

Så følg med når de bliver frigivet over de næste dage. Nogle af smagningerne er allerede fuldt planlagt med smageprogram og det hele. men der vil også være nogle hvor smageprogrammet først kommer senere.

Men bare rolig der bliver ingen tvivl om at det er lutter gode produkter der bliver tilbudt, og vi garanterer også for den hyggelige stemning under smagningerne.

Sæt kryds i kalenderen og kryds fingre for at Danmark åbner lidt mere op igen.

Vi kan jo ikke forudse om vi skal tage endnu et livtag med Covid 19. Men hvis det sker, så aflyser vi ikke arrangementerne. Vi flytter dem lidt frem i tiden istedet for.

Vi vil komme til at tilbyde smagninger inden for følgende kategorier:

Rom, Gin, Whisky, Rødvin, Hvidvin, Portvin Rosevin, Champagne og ikke mindst cocktails.

Se hvilke smagninger vi tilbyder her:

Smagninger

Alle smagninger som er slået op afholdes i butikkens smagelokale på Bygaden 85, Stensballe - 8700 Horsens

Vi skal passe på hinanden

Der vil selvfølgelig blive taget alle nødvendige forholdsregler med håndsprit og afspritning undervejs både indvortes og udvortes.

Der vil også blive taget hånd om afstandskrav i det omfang det er nødvendigt. 

Vi vil sikkert også komme til at skulle se jeres Coronapas et stykke tid endnu. men det tænker jeg er en lille pris at betale for endelig at kunne få en hyggelig aften i godt selskab.