Her har du muligheden for at blive indehaver af en andel af 3 romfade som du sammen med andre entusiaster kan følge under lagringen, og smage hvordan de udvikler sig.

fad
 

Fadandele for rom-entusiaster

Vi er rom-entusiaster – og det er vores kunder også. Derfor glæder det os, at vi nu kan invitere dig med som andelshaver i et stort og spændende fadandelsprojekt, som kommer til at løbe over tre år.

 Det er en unik mulighed for rom-entusiaster, da du kommer med på modningsrejsen af dine egne, unikke rom-aftapninger.

 

Seks fade på 130 liter hver

Når vi søsætter sådan et projekt, så gør vi det ordenligt, og i en størrelsesorden som ikke kun er for en lille gruppe af rom-entusiaster. Næ nej. Det er for en større gruppe af rom-entusiaster.

Fadandelsprojektet indebærer seks fade på hver 130 liter. Hvert fad er bygget af American Virgin Oak; en træsort som har for vane at indgå i en smagfuld synergi med den rom, som hældes på fad.   

 

Tre forskellige hvide rom

Vi har nøje udvalgt og indkøbt tre spændende, hvide rom fra forskellige dele af verden, og dem hælder vi på to fade hver.

 • Guyana

En hvid Port Mourant. Denne rom ligger vores hjerte nær, da den kommer fra den eneste eksisterende Double Wooden Pot Still. Karret er lavet i en hård træsort, som er med til at give rommen den karakteristiske smag.

 • Jamaica

Intet fadandels-projekt uden en Jamaica-rom. Vi er selv glade for de tunge, jamaicanske esterbomber og har derfor valgt en rom fra Hampden. En C<>H som har et estercount på 1.300-1.400 gr/HI AA. Her får man virkelig smag og power. 

 • La Reunion

På øen La Reunion ligger destilleriet Savanna, som er kendt for sine smagfulde, potente rom. Det er lykkes os at få fat i en Savanna Grand Arome, som bliver den tredje og sidste rom i vores fadandelsprojekt.    

 

Vi har at gøre med tre meget forskellige smage med det fællestræk, at de er ulagrede og på 65 procent. Det er vores erfaring, at netop denne styrke giver den bedste og mest smagfulde effekt i modningen af rommen i fadet. 

 

Et tre år langt modningseventyr med smags-events

Som andelshaver vil du blive inviteret til et årligt event i vores showroom i Horsens, hvor vi mødes, smager på de gyldne dråber og snakker om det, vi alle rigtig godt kan lide; nemlig rom.

 

Vi følger op med yderligere information om disse events senere.

 

Rommene lagres et øde sted på Fyn, hvor de skal ligge og hygge sig i det kontinentale klima i minimum tre år. Vi forventer, det bliver et tre års projekt, men Virgin Oak er en handlekraftig træsort, der arbejder hurtigt. Det kan derfor være, at lagringstiden bliver kortere.   

 

 

Sådan bliver du andelshaver i projektet

Vi udbyder enkelt eller dobbelt andele i flaskerne. Det vil sige, du kun betaler for den rom, der er mulig at tappe fra fadene. Romdeluxe dækker både Angel’s share og Devil’s cut.

 

Én enkel andel består af:

 • 1 fl. Guyana Port Mourant 65%
 • 1 fl. Hampden C<>H 65%
 • 1 fl. Savanna Grand Arome 65%
 • Deltagelse i alle events for 1 person

Pris for denne andel er 2.995 kr. inkl. moms

Man betaler 1.800 kr., når man køber andelen, og resten når man modtager flaskerne.

 

En dobbelt andel består af:

 • 2 fl. Guyana Port Mourant 65%
 • 2 fl. Hampden C<>H 65%
 • 2 fl. Savanna Grand Arome 65%
 • Deltagelse i alle events for 2 personer.

Pris for denne andel er 5795 kr. inkl. moms

Man betaler 3900 kr., når man køber andelen, og resten når man modtager flaskerne.

 Flaskestørrelse er 70 cl.

Vi kender endnu ikke det endelige antal flasker. Derfor udbyder vi kun 340 flasker af hver til andelssalg. Det vil være muligt at komme på venteliste, hvis der ved tapningen viser sig at være flere flasker end først antaget.

 

Vil du høre mere, kan du besøge os i butikken – eller sende os en mail på info@romdeluxe

Hvis du har besluttet dig for at deltage i dette fantastiske projekt, kan andelene købes her:

Enkelt andel

Dobbelt andel