Collectors Series Rum - Hvad er det for en størrelse?

Collectors Series Rum - Hvad er det for en størrelse?

Historien bag Collectors Series Rum. En rejse gennem tid og smag

Romdeluxe's Collectors Series er ikke blot en tilfældig samling af premium rom. Den er snarere kulminationen på et dybtgående engagement i at udforske, opdage og bevare nogle af de mest enestående og historisk betydningsfulde rom fra hele verden. Serien blev skabt ud fra en passion for at dele den rige diversitet og kompleksitet, som ægte rom kan tilbyde, med et publikum, der sætter pris på både håndværk og historie.

Læs indlæg

Historien om Øl

Historien om Øl

Øl er en af de ældste og mest populære drikkevarer i verden, elsket for sin mangfoldighed og evne til at forene mennesker.
Dette indlæg er dedikeret til ølentusiaster og nysgerrige sjæle, der ønsker at udforske den rige verden af øl.
Fra klassiske lagers til innovative craft beers, vores udvalg i webshoppen dækker et bredt spektrum af smage og stilarter, der garanterer at tilfredsstille enhver smag.

Læs indlæg

Distillery Series Rum No. 2 Guadeloupe

Distillery Series Rum No. 2 Guadeloupe

Denne gang bevæger vi os til den sydligste ø i Guadeloupe. Marie Galante er en lille ø som indeholder flere spændende destillerier. Vi har fundet vej til Distillerie Poisson som er øens mindste destilleri.

Læs indlæg

Distillery Series Rum No. 1 Jamaica

Den første rom i vores nye serie, må meget naturligt komme fra Jamaica.
Et af de steder på jorden som laver de kraftigste og mest smagfulde rom, og som vi i Romdeluxe er ret glade for.

Læs indlæg

Distillery Series of Rum – en rejse gennem tønder, tid og smag.

Ohøj, rom-entusiaster og nysgerrige sjæle! Velkommen til en rejse gennem tønder og tid, hvor vi dykker ned i havet med de gyldne dråber i "Distillery Series of Rum".
Denne serie er ikke bare en samling af flasker - nej, det er en odysse af smag, historie, og måske et par skjulte skatte!

Læs indlæg

En Odyssé i Rom

Velkommen til en verden, hvor hver dråbe rom er en fortælling, en rejse gennem tid og sted.
Dette er en verden der er skabt af John Barrett, grundlæggeren af Bristol Classic Spirits, en mand hvis passion for rom har ført til nogle af de mest fængslende spiritusoplevelser.

Læs indlæg