Black Tot Master Blender’s Reserve 2023 - 54,5% ABV - 70 cl.

På lager
Kun 4 tilbage
1.495,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 3. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 4. Land
  Land
  England
 5. Smag
  Smag
  Fyldig
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  54,5%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Så er den her.
2023 versionen af Black Tot Master blenders reserve.

Til Master Blender's Reserve 2023 har Black tot's Master Blender, Oliver Chilton, forsøgt at skabe en blanding, der er tættere på den originale Navy-rom med en tungere mundfornemmelse og rige noter af trærøg, espresso og kakao. Som altid har han forsøgt at sætte sit eget præg på blandingen, i år med en rom fra Grenada, destilleret i 1993, for at tilføje dybde og fremhæve de rige noter af appelsinolie fra vores Perpetual Reserve.

Han begyndte som altid med rom fra deres perpetual blend - deres Master Blender's Reserve fra sidste år. Derefter blev der udvalgt fade fra Trinidad, Barbados, Jamaica, Guyana og Grenada. En større andel af Guyana-komponenten blev inkluderet i dette års Master Blender's Reserve, den tykke lakrids og muscovado i denne rom hjælper med at genskabe de unikke smagsprofiler, de udviste for over et halvt århundrede siden.

Disse fem unikke landeblandinger blev derefter bragt sammen og giftet med derss evige reserve, lagdelt og perfekt afbalanceret, for at give dig Master Blender's Reserve 2023.