BK Frem rom Classic

495,00 dkk
Varernummer: 1106

På lager

Frem rom Classic.

Er en lækker Caribisk rom fra Den Dominikanske Republik lavet på den rene sukkerrørsjuice, destilleret på et kolonnedestilleringsapparat og er tropisk lagret på cognac fade.

Rommen blev født af samme moder og delt ved fødslen. Den ene del kom på ståltank. Den anden del på cognacfad. Efter to år kom den første del også på cognacfad og efter yderligere tre år blev de to ”brødre” blendet til en fremragende rom.

Frem rom Classic er en rom for dem der har kærlighed til rom og til Boldklubben Frem. Den har potentiale til, at blive et samlerobjekt. Du skal købe Frem rom Classic fordi det er nu du har chancen.

Duft: Et frækt mix mellem klassisk god caribisk rom og en let cognac. Frugtig uden at være tung.

Smag: Frugtig, vinøs, ren og klar i smagen. Der er også mild chokolade og kaffe, samt mild pibetobak. Smagen drejer ind på let friskkværnet peber samt mint. Eftersmagen er mild, dog vedholdende og gavmild.

Det er en mellemsød rom, som overholder de nye romregler og derfor må kaldes for rom. En rom, som alle kan drikke og nyde. Fra nybegyndere til avancerede romdrikkere. En rom man bare vil have mere af.

Du støtter Boldklubben Frem, når du køber denne rom.

70 cl. 40%

Frem rom Classic bliver leveret i en flot flaske med etiket med power, pistoler og piratskib.

Varenummer1106