Barcelo

Barceló IMPERIAL Premium Blend 40 Aniversario - 43% ABV - 70 cl.

På lager
Kun 4 tilbage
1.295,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Barcelo
 3. Stilarter
  Stilarter
  Medium sød rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Den Dominikanske republik
 6. Smag
  Smag
  Medium sød rom
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  43%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

De vidt udstrakte sukkerrørsmarker i San Pedro de Marcoris har eksisteret i over 500 år, men vi skal helt frem til 1980, før Den Dominikanske Republiks første premium rom så dagens lys.

Barceló Imperial. Hvert tiende år siden dengang er der produceret en eksklusiv jubilæumsudgave, Barceló Imperial Premium Blend.


Fakta: Produceret i blot 15.000 flasker til hele verden. Lagret i op til 10 år på amerikanske egetræsfade og herefter yderligere 2 år på franske egetræsfade, som er brændt i forskellige grader.
Efter denne dobbelte lagringsproces har Barceló’s Master Blender personligt udvalgt de bedste partier af denne rom, som så smagsmodnes yderligere 10 år på fransk eg.
Resultatet er en fuldkommen overdådig sanseoplevelse, som vil være en gave for sande rom-aficionados.

Smagsnoter: Lysende kobber i glasset. Duftnoter af crème brûlée, karamelliserede rosiner, fine tørrede krydderier og tørrede kirsebær.
Afrundet smag, halvtør, men med masser af dyb frugt og nøddeagtigt krydrede noter typisk fra europæisk eg. Lang finish med noter af peber og elegant tobak.

Serveringsforslag: Barceló Imperial 40 Aniversario er ekstremt raffineret i selskab med fine cigarer, modne oste, elegante desserter, mørk chokolade og udvalgte udskæringer af rødt kød.