A Verre Soir

189,00 dkk
Varernummer: 55900500

På lager

A Verre har åbnet et helt nyt univers af smag uden for vin og spiritus. Faktisk har vi aldrig før oplevet så klare, intense og balancerede smagsnuancer i en alkoholfri drikkevare! Soir er inspireret af orangevin, og indeholder blandt andet citronverbena, jasmin, kardemomme, orangeblomst og kinin. Den smager fantastisk, når den serveres ”rent”, og du behøver ikke blande med noget. Med det sagt, så anbefaler vi også at prøve Soir toppet med tonic eller at bruge den i cocktails.

Farve: Orangegylden.
Duft: Stor og frisk aroma af citrus, florale noter af hvide blomster, og en dyb, underliggende krydrethed.
Smagsnoter: Intens, men i perfekt balance. Her er stor fylde, stor smag og en behagelig, tør afslutning.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet i et vinglas – gerne til gode, faste oste – eller prøv at blande den med gin (fx 4 cl gin og 8 cl Soir). Server over is og pynt med en tynd skive grape.

A Verre er et drikkevarefirma udover det sædvanlige. I et lille (og godt skjult) lokale i Teglgårdsstræde i København ligger Kyros & Co; et epicenter for alle slags udforskning af smag, halvt cocktailbar, halvt laboratorium – og helt fantastisk.

Udover shakere, jiggere og en imponerende samling sjælden spiritus, huser baren også diverse avancerede apparater, som næsten kunne gøre Walter White misundelig. I det ene hjørne står hvad man kunne fristes til at kalde barens hjerte: en imponerende rotationsfordamper fra Buchi. I virkeligheden er det dog manden bag kontrolpanelet, Christian Tang, som er stedets både hjerne, hjerte og sjæl, og nu er der endelig mulighed for at nyde hans kreationer udenfor barens ellers skønne rammer. Med A Verre har han lanceret en række drikkevarer, hvor smag er i centrum. De 3 første udgivelser, Aprés, Soir og Nûit er alle alkoholfri og beviser én gang for alle, at man virkelig kan drikke godt, når man ikke drikker. Vi er enormt spændte på at følge A Verres udvikling og se, hvad Christian ellers kan trylle frem.

Varenummer55900500