A Verre Nuit

189,00 dkk
Varernummer: 50900600

På lager

A Verre har åbnet et helt nyt univers af smag uden for vin og spiritus. Faktisk har vi aldrig før oplevet så klare, intense og balancerede smagsnuancer i en alkoholfri drikkevare! Nûit er den dybeste og mørkeste – både i farve og smag. Langsomt folder den sig ud med lag efter lag af skovfrugt, floralitet, eg og tannin, som kommer fra ingredienser som lilla gulerødder, nælde, te fra Yunnan, hibiscus, hyben og amerikansk eg. Den smager fantastisk, når den serveres ”rent”, og du behøver ikke blande med noget. Med det sagt, så anbefaler vi også at prøve Nuit toppet med tonic eller at bruge den i cocktails.

Farve: Dybrød.
Duft: Duften er mørk og ”saftig” med noter af hibiscusblomst, rabarber, skovfrugt og toastet eg.
Smagsnoter: Fyldig og kraftfuld. Et touch af tannin – virkelig velintegreret – og bred og kompleks smag, som er frugtig og krydret.

Serveringsforslag: Nyd den rent – afkølet i et vinglas eller over is – eller prøv at blande 4 cl Nûit med 8-12 cl god whisky og servér over is med en garnish af en skive appelsin.

A Verre er et drikkevarefirma udover det sædvanlige. I et lille (og godt skjult) lokale i Teglgårdsstræde i København ligger Kyros & Co; et epicenter for alle slags udforskning af smag, halvt cocktailbar, halvt laboratorium – og helt fantastisk.

Udover shakere, jiggere og en imponerende samling sjælden spiritus, huser baren også diverse avancerede apparater, som næsten kunne gøre Walter White misundelig. I det ene hjørne står hvad man kunne fristes til at kalde barens hjerte: en imponerende rotationsfordamper fra Buchi. I virkeligheden er det dog manden bag kontrolpanelet, Christian Tang, som er stedets både hjerne, hjerte og sjæl, og nu er der endelig mulighed for at nyde hans kreationer udenfor barens ellers skønne rammer. Med A Verre har han lanceret en række drikkevarer, hvor smag er i centrum. De 3 første udgivelser, Aprés, Soir og Nûit er alle alkoholfri og beviser én gang for alle, at man virkelig kan drikke godt, når man ikke drikker. Vi er enormt spændte på at følge A Verres udvikling og se, hvad Christian ellers kan trylle frem.

Varenummer50900600