A Verre Après

189,00 dkk
Varernummer: 55900400

På lager

A Verre har åbnet et helt nyt univers af smag uden for vin og spiritus. Faktisk har vi aldrig før oplevet så klare, intense og balancerede smagsnuancer i en alkoholfri drikkevare! Som navnet antyder, er Aprés designet som en perfekt drink før (eller til) maden. Sitrende aromatisk og enormt charmerende. Blandt ingredienserne finder man tonkabønner, buchu, kakaobønner og myrra. Den smager fantastisk, når den serveres ”rent”, og du behøver ikke blande med noget. Med det sagt, så anbefaler vi også at prøve Aprés toppet med tonic eller at bruge den i cocktails.

Farve: Rosa.
Duft: Indbydende frugtig, frisk og bærpræget duft: solbær, mynte og citrus.
Smagsnoter: Cremet og luksuriøs mundfølelse. Masser af smag og klædelig bitterhed, som balanceres af fin sødme. Frisk eftersmag, som indbyder til endnu en tår.

Serveringsforslag: Nyd den rent – afkølet i et vinglas eller over is – eller prøv at blande 4 cl Apres med 8-12 cl god, hvid rom (evt. Clairin Communal) og servér over is med en garnish af mynte eller citron.

A Verre er et drikkevarefirma udover det sædvanlige. I et lille (og godt skjult) lokale i Teglgårdsstræde i København ligger Kyros & Co; et epicenter for alle slags udforskning af smag, halvt cocktailbar, halvt laboratorium – og helt fantastisk.

Udover shakere, jiggere og en imponerende samling sjælden spiritus, huser baren også diverse avancerede apparater, som næsten kunne gøre Walter White misundelig. I det ene hjørne står hvad man kunne fristes til at kalde barens hjerte: en imponerende rotationsfordamper fra Buchi. I virkeligheden er det dog manden bag kontrolpanelet, Christian Tang, som er stedets både hjerne, hjerte og sjæl, og nu er der endelig mulighed for at nyde hans kreationer udenfor barens ellers skønne rammer. Med A Verre har han lanceret en række drikkevarer, hvor smag er i centrum. De 3 første udgivelser, Aprés, Soir og Nûit er alle alkoholfri og beviser én gang for alle, at man virkelig kan drikke godt, når man ikke drikker. Vi er enormt spændte på at følge A Verres udvikling og se, hvad Christian ellers kan trylle frem.

Varenummer55900400