A.H. Riise

A.H. Riise Signature - Master Blender Collection

1.565,00 dkk
Varernummer: rom05254

På lager

Release dato 4. Marts kl. 10.00

 

A.H. Riise skriver om denne unikke rom

Intet er mere forpligtende end at underskrive med din underskrift på et stykke papir. Det er også derfor vi har valgt at kalde vores nye premium blend for Signature. A.H. Riise SIGNATURE er ganske enkelt en ener. Det er et enestående blend, med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mild heden, den fløjlsbløde smag og aromaerne.

Et enestående luksus blend, lavet på kun de bedste fade og dermed værdigt til at fejre de helt store øjeblikke i livet. Øjeblikke, du vil værdsætte og huske. Når vi skaber et A.H. Riise produkt, bruger vi rom fra en lang række forskellige fade, alle med forskellig alder og oprindelse. Det er dog ikke alle fade, der tømmes til sidste dråbe.

Ofte er der lidt tilbage på fadet. En lille mængde fantastisk rom. Det er disse førsteklasses fade, vi bruger til at skabe det perfekte Signature blend. Hver udgave af A.H. Riise SIGNATURE er skabt af meget små partier og resulterer i mindre end 2000 flasker pr. batch.

Hvert fad er nummereret, og hver flaske ligeså. Antallet af flasker varierer fra batch til batch, og årsagen  til dette er, at vi aldrig ved, hvor mange flasker vi kan fylde i hvert batch. Det hele afhænger af, hvor meget premium rom vi har til rådighed.

DUFT
En meget fascinerende duft
– modne tropiske frugter,
kokosnødder og karamel
ledsaget af kølige myntenoter

SMAG 
Meget kompleks og utrolig glat.
Glaseret citrus og abrikoser
omsvøbt af ristet kokosnød med
et strejf af eukalyptus.

Finish
En sand symfoni af modne
tropiske frugter og karamel. Subtile
myntenoter tilføjer perfekt harmoni
til denne lange og dybe eftersmag.

43,9% ABV  - 70 cl.

 

Varenummerrom05254