A.H. Riise

A.H. RIISE RUM CREAM LIQUEUR

På lager
185,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Likør
 2. Brand
  Brand
  A.H. Riise
 3. Stilarter
  Stilarter
  Creme Likør
 4. Land
  Land
  Tyskland
 5. Smag
  Smag
  Sødmefuld
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  17%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Nyd hele smagsuniverset fra A.H. Riise med deres lækre Rum Cream Likør – et mesterværk, som er en hyldest til en af tidens store entreprenører, Albert Heinrich Riise. Denne unikke likør er perfekt til dem, der elsker kompleksiteten i rom, men søger en lidt mildere og mere tilgængelig smagsoplevelse.

A.H. Riise Rum Cream Likør er skabt med stor respekt for den romhistorie, som Riise selv har været en del af. Denne likør er omhyggeligt fremstillet af A.H. Riise X.O. Reserve Rom, der er blevet blandet med den fineste fløde. Resultatet er en likør, som fjerner alle rommens skarpe kanter og efterlader en intens, men alligevel rund og velafbalanceret smagsoplevelse.

Til dem, der mener, at den sødmefyldte og rige smag af likør altid kan peppes lidt op, er der indblandet noter af vanilje, karamel og kakao, der giver en ekstra dybde til denne sofistikerede drik. Den bløde likør er afrundet med ægte rørsukker, der sikrer en varm og indbydende, men stadig sofistikeret smagsoplevelse.

Duften af A.H. Riise Rum Cream Likør er en kombination af fløde og rom, med indbydende citrusnoter blandet med hints af mint karamel. Smagen er varm og forbinder alkoholens bitre noter med en twist af cappuccino, et strejf af mint samt blød og varm karamel. Eftersmagen er præget af en lidt insisterende mintsmag, som smukt efterfølges af flødekaramel.

A.H. Riise Rum Cream Likør kan nydes af sig selv "on the rocks", blande sig fremragende i kaffen eller endda røres sammen med en hjemmelavet vanilje softice.

Vigtigste Egenskaber:

-Produceret af det anerkendte brand A.H. Riise

-Er en blanding af A.H. Riise X.O. Reserve Rom og fin fløde

-Smagfulde noter af vanilje, karamel og kakao

-Duftende toner af fløde, citrus og mint karamel

-Har en sødmefuld smag og en alkoholprocent på 17%

-Størrelse: 70 cl.