A.H. Riise

A.H. RIISE NON PLUS ULTRA BLACK EDITION

På lager
Kun 2 tilbage
789,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Spirit Drink based on rum
 2. Brand
  Brand
  A.H. Riise
 3. Stilarter
  Stilarter
  Spirit Drink based on rum
 4. Land
  Land
  Tyskland
 5. Smag
  Smag
  Sød rom
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  42%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Dyk ned i en verden af forfinede smagsnuancer med A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition. Denne særlige udgave af A.H. Riises rom er en hyldest til Albert Heinrich Riise, en dansk entreprenør som drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas fra 1838 til 1878.

Navnet 'Non Plus Ultra' er hentet fra Herkules søjler, der ifølge Romersk mytologi blev bygget nær Gibraltar strædet og symboliserede grænsen til den kendte verden. Søjlerne bar inskriptionen "Non Plus Ultra", latinsk for "Ingenting Yderligere Hinsides" - en formanende advarsel til søfarere om ikke at sejle ud i det ukendte.

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition er baseret på grundblandingen A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare, som har fået lov at modne yderligere på en række udvalgte fade. Denne rom er en harmonisk sammensætning af over 50 af A.H. Riise's mest eksklusive fade.

Duften af denne rom er en dyb og kompleks oplevelse. Noter af fersken og mælkechokolade, smør-karamel, efterfulgt af let brændte julekrydderier, melasse, egetræ, tobak og lakrids fylder næsen og byder på forjættende fornemmelser.

Smagen er fyldig og cremet, domineret af mælkechokolade med mandler og orange. En snert af tannin minder om sort the. Afslutningen er lang og behagelig, med noter af krydderkage med orange-glasur.

Denne flaske indeholder 70 cl. rom med en alkoholprocent på 42%, og er produceret i Tyskland. Den er skabt til romelskere, og passer perfekt til enhver lejlighed hvor en raffineret smagsoplevelse er på sin plads.

Vigtigste egenskaber:

 • Produkttype: Spiritus baseret på rom.
 • Fremstillet af det velrenommerede mærke, A.H. Riise.
 • Sød smagsprofil med noter af fersken, mælkechokolade, smør-karamel, brændt krydderi, melasse, egetræ, tobak og lakrids.
 • Rige og fyldige smagsnoter med en lang, behagelig eftersmag.
 • Alkoholprocent: 42%