A.H. Riise

A.H. RIISE 175TH ANNIVERSARY 1838 - 2013

På lager
Kun 3 tilbage
535,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Spirit Drink based on rum
 2. Brand
  Brand
  A.H. Riise
 3. Stilarter
  Stilarter
  Spirit Drink based on rum
 4. Land
  Land
  Tyskland
 5. Smag
  Smag
  Sød rom
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  42%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Tag del i en ærefuld hyldest til en af Danmarks mest betydende entreprenører, Albert Heinrich Riise, med denne højt ærede A.H. RIISE 175TH ANNIVERSARY 1838 - 2013. Dette er ikke bare en drink, men et så ægte indblik i historiens og kulturarvens dybder som man kan finde i en flaske.

Albert Heinrich Riise drev i over 40 år sit apotek i Charlotte Amalie, St. Thomas, og det er denne passion og dedikation, der hyldes i denne enestående Rom. I 2013 blev der fejret 175 års jubilæum for grundlæggelsen af A.H. Riise's apotek, og markeret med lanceringen af denne spiritus, baseret på rom.

To af rommene, der bruges i denne blend, er lagret på gamle P.X. og Oloroso sherryfade. Resultatet heraf er en bemærkelsesværdig kompleks drink, der bærer sporbare strejf af så overdådige smage som karamel, vanilje og skovbær.

Hvis du gør dig håb om en aromatisk oplevelse, kan du forvente noter af appelsin-marmelade, shortbread, toffee og vanilje når du først åbner flasken. For det smagsansvarlige publikum, vil den cremede, fyldige tekstur afsløre noter fra næsen, sammen med mynte og et strejf af brændt cedertræ. Og selvfølgelig efterlader al god rom en varig eftersmag; denne fortsætter dens cremede fyldige smag længe, tørrer langsomt ud med et lille tanninbid fra egetræ. Det er i sandhed en rom, man kan værdsætte.

Produktet er bragt til live takket være A.H. Riise-mærket, og er en stolt repræsentant for tyske spiritus. Hver flaske indeholder 70 cl. drink med en alkoholprocent på 42%, og vejer ca. 1 kg.

Det vigtigste egenskaber ved produktet inkluderer:

 • En hjertelig hyldest til Albert Heinrich Riise og hans historiske apotek i St. Thomas
 • En spiritus baseret på rom der markerer 175-års jubilæum
 • En kombination af rom lagret på gamle P.X. og Oloroso sherryfade
 • En kompleks smagsoplevelse med noter af karamel, vanilje og skovbær
 • Dufter af appelsin-marmelade, shortbread, toffee og vanilje
 • En cremet og fyldig tekstur beriget med noter af mynte og brændt cedertræ

Denne A.H. RIISE 175TH ANNIVERSARY 1838 - 2013 rom er et produkt af historie, passion og håndværk, der skaber en oplevelse, der strækker sig langt ud over glasset.