Velkommen til RomdeLuxe

Fri Fragt i DK
Ved køb over 795,-
Hurtig Levering
1-3 Dages Leveringstid
18+ Aldersgrænse
Vi sælger kun alkohol til folk over 18 år

Wild Series Rum

Denne serie af rum er vores absolutte flagskib. Det er kun de absolut bedste fade som ender i denne serie. Her bliver der kælet for alle sanser. Naturligvis skal duften og smagen være helt i top, men der bliver også kræset for øjet der ser disse aftapninger. da der bliver kræset for detaljerne lige fra æske og etiket til indholdet i flaskerne.

Kravet for at blive en Wild series rum er at vi selv skal kunne lide den, og at den skal tappes i fuld fadstyrke. Man vil ikke møde en Wild series rum som er vandet ned. F.eks. er vores Wild Series Rum nr. 1. tappet på flaske med den højeste alkoholstyrke vi har set til dato for en let lagret rom.

Disse aftapninger kommer i begrænset oplag, og er hurtigt udsolgte. Så det gælder om at være vaks ved havelågen.

Enjoy

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2020/03/wsr51.jpg

Limited Batch Series Rum

Dette er en serie af rom som har deres helt eget særpræg. Rom som måske findes i meget små mængder, eller rom som har deres egen helt særegne stil. Disse rom er nogen som vil være for den nysgerrige romdrikker eller connaisseuren, som gerne vil prøve noget helt særligt, der ikke er alle forundt at smage.

Det kan være rom fra særlige destillerier eller rom fra lande man ikke kender helt så godt. det kan også være rom vi får tilbudt, som bare smager fuldstændig fantastisk i en cocktail, eller blot mikset med lidt Tonic vand.

Kort sagt der vil være tale om meget velsmagende aftapninger.

Da der ofte er tale om ret små mængder, bliver denne serie tappet i 50 cl. flasker.

Enjoy

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2020/07/LBS1.jpg

Selected Series Rum

Denne rom serie består primært af produkter i den lidt sødere ende af skalaen. Der skal efter vores mening være en rom til alle munde. Så hvis man ikke er til de kraftige potente rom i Wild serien, eller til de specielle rom som bliver til Limited Batch serien, så prøv at smage rommene i denne serie. De er bløde og sødmefulde med et strejf af caribisk varme og masser af smag. De gør sig godt som en hyggerom, eller en aperitif før maden. Skulle man have lyst til en lille dram til Is desserten, så vil der i denne serie helt sikkert også være muligheder.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2019/11/ssr1_2.jpg

Romsmagning

Hos Romdeluxe tilbyder vi gerne at dele ud af vores brede viden omkring rommens forunderlige verden. Vi stiller gerne op til romsmagninger i alle afskygninger.
Det kan være et privat arrangement, fodboldklubbens afslutningsfest, et firmaarrangement eller en romklub/ whiskylaug der gerne vil udfordres.

Her under foråret og sommeren 2020 har vi afholdt flere smagninger online i samarbejde med Vaultofspirits.dk – helt efter princippet sammen hver for sig. Alligevel har det været hyggeligt for deltagerne.

Kontakt os med info om dit arrangement, og så skal vi gerne byde ind med et spændende arrangement, hvor man smager op til 8 rom og samtidig bliver underholdt med både fakta og anekdoter om de valgte rom.

Send os gerne en mail på [email protected]

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2019/06/rum-and-glass-e1560798696736.jpg
https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2020/07/rdl-label.jpg

Forhandlere

Vi er i den heldige situation, at der er flere velrenommerede forhandlere af lækker spiritus, som ønsker at forhandle vore produkter. Det er jo altid positivt at kunne kigge forbi til en snak og måske en smagsprøve inden man køber en flaske.

Klik på knappen herunder for at læse mere om vore forhandlere.

VORES ANDRE PRODUKTER

Maman_brigitte copy
Rasta_morris copy
The_duchess copy
Cave_guildive copy
Kintra copy

Romdeluxe Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

/ ( mm / dd )

SE VORES UNIKKE UDVALG